Ситуація неконтрольована: Рябошапка виступив з шокуючою заявою про олігархів в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація неконтрольована: Рябошапка виступив з шокуючою заявою про олігархів в Україні

Ситуація неконтрольована: Рябошапка виступив з шокуючою заявою про олігархів в Україні
Джерело:  online.ua

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка заявив про неконтрольованість ситуації з незаконним прослуховуванням топ-посадовців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю, яке оприлюднила пресслужба ОГПУ.

За його словами, питання несанкціонованого прослуховування — питання національної безпеки, бо зловмисники можуть отримати доступ до таємних відомостей.

"Зараз ситуація майже неконтрольована: багато приватних структур мають можливість прослуховувати кого завгодно, працюють такі собі мініспецслужби. Кожна людина, яка має достатньо грошей, може собі це дозволити, фактично кожний олігарх має свою мініспецслужбу", - пояснив Рябошапка.

Генпрокурор вважає, цю ситуацію необхідно врегулювати на загальнодержавному рівні. Зокрема, йдеться про посилення контролю над такими пристроями та відповідальність за прослуховування.

Цікаво, що президент Володимир Зеленський дав правоохоронцям термін до 31 січня для розслідування скандалу з прослуховуванням прем'єра Олексія Гончарука.

Як повідомляв ONLINE.UA, Руслан Рябошапка розповів про хід розслідування скандалу зі стеженням за колишнім американським послом Марі Йованович в Україні. Він стверджує, що не снує спільної слідчої групи — кожна сторона, українська та американська, ведуть справо самостійно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?