Ситуація з рівнем життям в ОРДЛО та Криму нагадує Кубу — ГУР
Категорія
Україна
Дата публікації

Ситуація з рівнем життям в ОРДЛО та Криму нагадує Кубу — ГУР

Ситуація з рівнем життям в ОРДЛО та Криму нагадує Кубу — ГУР
Джерело:  online.ua

У ГУР підкреслили, що так званий «русскій мір» несе з собою лише деградацію, що можна побачити у ОРДЛО та в Криму, де людський розвиток зупинився в 2014 році.

Джерело: ГУР

У ГУР порівняли життя на окупованих територіях з Кубою

У розвідці зазначають, що керівник воєнної розвідки України, генерал-майор Кирило Буданов зауважив, що «українські тимчасово окуповані території за неповне людське життя стрімко перетворилися в Кубу, де з приходом комуністів до влади почалася тотальна деградація та ізоляція країни, згорнулися політичні та економічні свободи, а саме кубинське суспільство перетворилося в гетто-заповідник дрімучої стагнації».

Старі зужиті американські автомобілі на Кубі нагадують, що до 1953 року і заколоту комуністів, там було бурхливе економічне життя. А тепер ні інновацій, ні інвестицій, ні сучасної техніки, ні важливих інфраструктурних проєктів.

У повідомленні розвідки зазначено, що подальше руйнування застарілої інфраструктури, падіння соціального капіталу, тотальна деградація освіти, культури, науки, відсутність можливостей будь-якого розвитку є ціною так званого визволення, про яке брехав Кремль під час окупації українських територій ще у 2014 році.

Таку ж «кубу» путінський режим вирощує в гетто Придністров’я.

Україна повинна визволити окуповані території

Водночас Україна запустила декілька важливих реформ – від децентралізації, коли громади на місцях отримали ресурси та повноваження для розвитку, а також адміністративних послуг.

За словами ГУР, українці отримали можливість без перешкод відвідувати інші країни світу, зокрема Європейського Союзу.

Ми повинні негайно визволити ці території, щоб дати шанс українським громадянам в окупації на майбутнє. Інакше ці території перетворяться у безпросвітне Дике поле ХХІ століття, а люди і їхні долі – в заручників імперських амбіцій кремлівських недоумків.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?