Скандал із заступницею Авакова: мережу насмішила заява Ківи про оргії
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал із заступницею Авакова: мережу насмішила заява Ківи про оргії

Скандал із заступницею Авакова: мережу насмішила заява Ківи про оргії

Екс-глава департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції Ілля Ківа, коментуючи скандал із заступником міністра внутрішніх справ Арсена Авакова 24-річною Анастасією Дєєвою, розсмішив соцмережі заявою про оргії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook радника міністра.
"А тепер серйозно щодо Дєєвої. Так що вам до її особистого життя?!!! Особистого!!! Гроші їй платять не за фотографії, які вона робить в свій вільний час, а за роботу, яку вона виконує, оцінку якій ми зможемо дати з часом. А пі * ять більше закомплексовані і незадоволені, невизнані "генії"... Уявляю, як їх пукани лопнули, якби ви побачили фото з моїх оргій. Які відбуваються тільки у вільний від роботи час", - написав Ківа в відповідь на критику відвертих фото заступниці Авакова.

Читайте також: Скандал з красунею заступником Авакова: соцмережі обговорюють нову заяву
Користувачів мережі розсмішила заява Ківи про оргії, які він влаштовує в свій неробочий час.






Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі звернули увагу на те, що Арсен Аваков, коментуючи отримання 24-річною Анастасією Дєєвою посади заступника міністра внутрішніх справ з євроінтеграції, залишив без уваги животрепетне питання про порушення процедури при її призначенні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?