Скандал навколо Danone і Пореченкова - компанія жорстко поставила крапку
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал навколо Danone і Пореченкова - компанія жорстко поставила крапку

Скандал навколо Danone і Пореченкова - компанія жорстко поставила крапку
Джерело:  online.ua

Нещодавно українців обурив рекламний ролик йогуртів Danone з російським актором Михайлом Пореченковим, який приїжджав до бойовиків "ДНР" постріляти по українському аеропорту. Вже у середу, 10 червня, компанія відреагувала на інцидент на вищому рівні. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на українського посла у Франції.

За словами Олега Шамшура, він щойно контактував з керівництвом Danone.

"Маю для вас добрі новини. Щойно мені зателефонував Генеральний секретар
Danone Матіас Вішера. Компанія припиняє рекламну кампанію за участі Пореченкова. Швидка і адекватна реакція. А от тепер, коли апетит вже не псують, смачного", - пояснив він у Twitter.

Нагадаємо, український сегмент компанії також відреагував на гучний скандал. Представники його зазначили, що не можуть лишатися осторонь, однак зробити у цій ситуації можуть мало.

"Водночас, хочемо зазначити, що компанія "Данон" в Україні є частиною всесвітньо відомої міжнародної Групи, яка працює в 140 країнах світу. Локальні офіси в кожній країні функціонують незалежно", - пояснили у Danone Україна.

Користувачі у соціальних мережах обурилися настільки, що пропонували бойкотувати продукцію компанії.

Нагадаємо, Пореченков відвідав окуповані райони Донецької області у 2014 році. Там він встиг постріляти з великокаліберного кулемета у Донецькому аеропорті. В Україну горе-акторові в'їзд заборонений, силовики СБУ ініціювали розслідування проти нього.

Як повідомляв ONLINE.UA,  війна на Донбасі — це тема, в якій президент володіє більшою інформацією, ніж населення. Саме так Володимир Зеленський пояснив обурення деяких українців рішеннями влади.

За його словами, президентський масив даних слід порівнювати з "океаном", у той час як пересічний громадянин володіє лише "озером".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?