Скандал навколо заступника глави МВС Гогілашвілі. Зеленський вимагає звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал навколо заступника глави МВС Гогілашвілі. Зеленський вимагає звільнення

Скандал навколо заступника глави МВС Гогілашвілі. Зеленський вимагає звільнення
Джерело:  online.ua

Людина, яка представилася заступником глави МВС Олександром Гогілашвілі затіяла сварку з правоохоронцями під час перевірки на блок-пості в ООС. Зі свого боку, на інцидент вже відреагували президент Володимир Зеленський та очільник відомства Денис Монастирський.

Джерело: Telegram-канал президента, Facebook глави МВС

Зеленський переконаний, що на інцидент за участю Гогілашвілі "може бути лише одна реакція". І йдеться про звільнення. Він також висловив переконання, що відповідна заява вже написана самим заступником. Президент сказав, що відповіддю на законну вимогу представника поліції має бути коректна поведінка кожної людини.

Відповіддю на законну вимогу представника поліції має бути коректна поведінка кожної людини. Незалежно від займаної посади, соціального статусу чи будь-яких інших обставин.

– президент Зеленський

Напередодні Гогілашвілі потрапив у скандал через сварку з правоохоронцями під час перевірки на блок-пості в ООС. Після цього він сказав, що готує рапорт.

На ситуацію зі свого боку вже відреагував міністр Денис Монастирський, який  ініціював перевірку з приводу вищезгаданого інциденту та висловився за відсторонення заступника.

На період дисциплінарного провадження пропонуватиму уряду відсторонити Гогілашвілі від займаної посади для чого підписав відповідне подання до Кабінету міністрів. Я особисто вивчу всі деталі того, що сталося і прийму відповідні управлінські рішення

– глава МВС Монастирський

Що відбулося на блокпосту в зоні проведення ООС

Мережею шириться відео, на якому, судячи з усього, Горгішвілі затіяв словесну перепалку з правоохоронцями-військовими на одному з блокпостів, що ведуть у зону ООС. Причиною непорозумінь є, за твердженням військових, ненадання заступником міністра необхідних документів для пеервірки. Той, у свою чергу на камеру стверджує, що документи надав. В той же час він намагається скористатися своїм службовим становищем під час цих перипетій.

Я вже три роки заступник міністра. Три роки! І сумно, що ти не знаєш. Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, друже, і тобі це приємно не буде... Я не повинен тут гаяти час і пояснювати тобі, що я заступник міністра!.. Що у вас у голові?

– чоловік на відео, який представляється Олександром Гогілашвілі

Зі свого боку, військовослужбовці декілька разів пояснили на відео, що діють так, як того передбачає інструкція.

  Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?