Скандал у медицині: новий радник Зеленського різко відповів Супрун
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал у медицині: новий радник Зеленського різко відповів Супрун

Скандал у медицині: новий радник Зеленського різко відповів Супрун
Джерело:  online.ua

Засновник мережі приватних клінік "Борис" та новий радник українського лідера Володимира Зеленського Михайло Радуцький, якого називають наступним головою МОЗ, відреагував на слова в.о. міністерки охорони здоров'я Уляни Супрун, передає ONLINE.UA.

Радник президент порадив чиновниці стежити за розробками вчених, у тому числі, пов'язаними з особливостями лікування різних рас.

"Хочу порекомендувати пані Уляні стежити за науковими розробками і працями світових і національних учених, а не тільки за своєю сторінкою в соціальній мережі. Питання рас, генетики та іншого в медицині - віддавно досліджене питання у світовій медичній науці. Професійні українські лікарі знають про це, а пані Уляна - ні", - написав Радуцький.

 Нагадаємо, раніше Радуцький повідомив, що в представників різних рас по-різному протікають і лікуються хвороби. Очільниця МОЗ висловила здивування словами радника Зеленського і заявила, що "анатомія для українців, американців чи поляків - однакова. Процес протікання тих чи тих захворювань теж однаковий".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Виконувачка обов’язків міністерки охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що вважає корисною роботу МОЗ  і свої поради про здоров’я попри докори глави держави Володимира Зеленського.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?