Скандал у США: адвоката Трампа закликали свідчити щодо України у Сенаті
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал у США: адвоката Трампа закликали свідчити щодо України у Сенаті

Скандал у США: адвоката Трампа закликали свідчити щодо України у Сенаті

Адвоката американського президента Дональда Трампа запросили у Сенат для надання свідчень через нещодавній політичний скандал. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Автором звернення став очільник правового комітету відомства - сенатор Ліндсі Грем. Він закликав Рудольфа Джуліані до інформування влади стосовно корупції в Україні, діяльності ексгенпрокурора Віктора Шокіна та його звільнення.

Відзначається, що Грем - республіканець з Південної Кароліни, який вже тривалий час підтримує Трампа.

Нагадаємо, Україна опинилася пов'язаною зі скандалом у Сполучених Штатах, який полягає у можливих зловживаннях владою з боку американського лідера. Нібито Дональд Трамп тиснув на президента Володимира Зеленського, намагаючись отримати компромат на політичних опонентів напередодні виборів-2020.

Як повідомляв ONLINE.UA, на думку міністра закордонних справ України Вадима Пристайка, цей скандал, який загрожує Трампові імпічментом, надзвичайно шкодить Україні. Йдеться про його вплив на державу в умовах війни та можливого потрапляння у внутрішній конфлікт за кордоном напередодні виборів там.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?