В МЗС розповіли, як імпічмент Трампа шкодить Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

В МЗС розповіли, як імпічмент Трампа шкодить Україні

В МЗС розповіли, як імпічмент Трампа шкодить Україні
Джерело:  24 канал

Україна не повинна опинитися в у внутрішній політиці Сполучених Штатів та ще й напередодні виборів президента. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на "24 канал".

За словами Вадима Пристайка - міністра зовнішніх справ України, Київ опинився у політичних конфліктах на початку президентства Дональда Трампа.

"Найменше, чого б ми хотіли, коли у нас є війна з Росією, коли у нас надзвичайно складні переговори, у нас настільки багато проблем, що найменше, чого б ми хотіли – це бути втягнутими у внутрішні проблеми США напередодні виборів", - пояснив дипломат.

Голова МЗС стверджує, що уряд не повинен якимось чином втручатися у розслідування, бо це ставить під сумнів їхню правдивість. Саме це Київ намагався пояснити у контексті справи проти компанії Burizma. Розслідування знаходяться у полі діяльності правоохоронців.

Як повідомляв ONLINE.UA, Трамп відкрито визнав, що боїться імпічменту. На його думку, цей факт буде плямою у біографії, якої ніхто у світі не побажає.

Нагадаємо, наразі жоден з президентів США не був усунений примусово. Єдиний голова держави, що залишив посаду до закінчення каденції - Річард Ніксон. Він зробив це, щоб уникнути примусового відсторонення через скандал із прослуховуванням опонентів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?