Скандал в оточенні Трампа: стало відомо про важливе кадрове рішення
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандал в оточенні Трампа: стало відомо про важливе кадрове рішення

Скандал в оточенні Трампа: стало відомо про важливе кадрове рішення
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що його новим радником з питань національної безпеки замість  Майкла Флінна, що потрапив у скандал, стане генерал-лейтенант Герберт Макмастер.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter Трампа.
"Тільки що призначив генерала Макмастера радником з питань національної безпеки", - написав американський лідер.
Трамп назвав Макмастера "людиною великого таланту і величезного досвіду".
За словами прес-секретаря Білого Дому Шона Спайсера, Кіт Келлог, який виконував обов'язки радника з нацбезпеки, займе пост начальника штабу ради національної безпеки.
Читайте також: Трамп цікаво висловився про розмови свого колишнього радника з росіянами
Генералу Макмастеру 54 роки, він служив в Афганістані, брав участь у війні в Перській затоці, операціях в Іраку. Генерал відомий також своїм критичним ставленням до політики США й ролі американських лідерів в роки В'єтнамської війни.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ЗМІ писали, що  Дональд Трамп може призначити своїм радником з питань національної безпеки колишнього посла США в ООН Джона Болтона, прихильника озброєння України і прискорення її вступу до НАТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?