Скандал в прямому етері: відомий журналіст подає до суду на Коломойського
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандал в прямому етері: відомий журналіст подає до суду на Коломойського

Скандал в прямому етері: відомий журналіст подає до суду на Коломойського

Ведучий ток-шоу «Свобода слова» Савік Шустер заявив про намір подати до суду на олігарха Ігоря Коломойського. Про це він розповів в прямому ефірі своєї програми вчора ввечері, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Українську правду ».

Предметом конфлікту стало звинувачення з боку Коломойського в тому, що Шустер нібито брав гроші з гостей своєї студії за участь в програмі. Також олігарх звинуватив ведучого «Свободи слова» у невиконанні умов контракту між його продакшн-компанією та телеканалом «1+1».

За словами Шустера, позовні вимоги до Коломойського будуть оцінені в 10 млн гривень.

Суперечка в прямому ефірі між олігархом та журналістом відбулась в останні 10 хвилин програми, після того, як Коломойський зателефонував в студію. Значна частина ток-шоу була присвячена проблемі навколо націоналізації Приватбанку та наступних за цим судових рішень. У дискусії взяв участь не тільки Коломойський, але й Валерія Гонтарева – екс-голова НБУ, якій кілька днів тому невідомі особи спалили будинок під Києвом.

Нагадаємо, що у відповідь на звинувачення Гонтаревої, яка прямо вказала на Коломойського як вірогідного замовника підпалу її будинку, одіозний олігарх заявив, що готується подати позов проти неї з метою захисту своєї честі та гідності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?