Скандал з "агентом ДНР": нардеп-ветеран виступив з різким зверненням
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з "агентом ДНР": нардеп-ветеран виступив з різким зверненням

Скандал з "агентом ДНР": нардеп-ветеран виступив з різким зверненням
Джерело:  online.ua

Нардеп від фракції "Народний фронт", ветеран АТО Євген Дейдей закликав депутата  Ігоря Луценка, який поширив в мережі фейк про "агента ДНР" на службі МВС, вибачитися або відмовитися від депутатського мандата.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Дейдея.


Читайте також: Скандал з "агентом ДНР": у Авакова заявили про корисних ідіотів і показали відео


"Це нахабний наклеп і порочення репутації бойового офіцера! І за це Ігор Луценко повинен відповісти. Як мінімум вибачитися. У нас більше немає сил це терпіти, і я солідарний з моїми бійцями - популістів і тих, що косять під АТОшніків, стало в надлишку! Нам давно пора почати їх виховувати! Бітами! На виході з Верховної Ради!", - написав учасник АТО.


"Нікому не дозволено так поводитися по відношенню до добровольців!!! За це потрібно карати! Причому жорстко! Наявність депутатського мандата - це не ліцензія на вседозволеність і свавілля!!!", - додав Дейдей.


У той же час, він опублікував звернення ветеранів АТО і бійців полку "Київ", які виступили проти наклепу на адресу полковника Юрія Голубана:




Керівник ГУ Нацполіціі в Донецькій області В'ячеслав Аброськін прокоментував заяви ветеранів АТО: "Повністю підтримую Євгена Дейдея. Юрій Голубан - справжній офіцер, патріот, який несе службу в ім'я України. Зрадники без роду і без імені і колишні громадяни РФ загралися. Схаменіться, бо буде піздно!".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше опальний ватажок ДНР Олександр Ходаковський опублікував в мережі дані про те, що полковник Юрій Голубан, який виступав у Верховній Раді України після сутички активістів блокади Донбасу з правоохоронцями під Слов'янськом, - його колишній підлеглий.


Нардеп  Ігор Луценко поширив в мережі слова Ходаковського, через що став об'єктом критики і злості користувачів мережі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?