Скандал з красунею заступником Авакова: соцмережі обговорюють нову заяву
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з красунею заступником Авакова: соцмережі обговорюють нову заяву

Скандал з красунею заступником Авакова: соцмережі обговорюють нову заяву

Скандал навколо  призначення заступником міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова 24-річної красуні Анастасії Дєєвої  виник із-за її відвертою молодості, а не професійних якостей.
Таку думку висловив народний депутат Мустафа Найєм, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Мені дуже прикро за цього дядька. Якби його призначили заступником міністра, його фотографії з риболовлі або п'янки не заслужили б стільки уваги", - вважає він.
При цьому депутат упевнений, що в такому випадку "всім було б наплювати не тільки на його вік, але і підлогу".


Читайте також: У Авакова натякнули Трампу щодо імпічменту.


"Тому що це нормально, звично і їстівно», — написав він, опублікувавши фото огрядного чоловіка-ДАЇшника.



Також депутат зазначив, що «немає сенсу сперечатися про деталі».


«Сотні відверто корупційних призначень викликають куди менше роздратування і обурення, що особисто для мене трохи дивно. Анастасії дуже бажаю, щоб у неї все вийшло. Мене це хвилює набагато більше її віку. І вас теж закликаю судити за результатами», — резюмував Найєм.


У свою чергу, користувачі соціальних мереж почали бурхливо обговорювати заяву нардепа.


Aleksandr Ostrovskyi:

"А ви вважаєте що цю дівчинку за красиві очі і професіоналізм призначили на цю посаду. Корупція буває різною".


Liudmila Yamschikova:

"Ну хоч що саме у неї має вийти - як-то можна дізнатися?"


Тетяна Ніколаєнко:

"Знаєш, ці люди просто втомилися, що їх тримають за лохів і яка процедура або конкурс, переможець завжди підходить замовнику банкету. Так, мені теж шкода дівчину, яку зараз розберуть до нитки, але я залишаю собі право ставити запитання незрозуміло як пройшов конкурс чолі області, так і юної недосвідченої системою заступник міністра. І при цьому, щоб мене не звинуватили в сексизмі і екстремізм. Тому що моє питання - це лише наслідок непрозорості і непрофесіоналізму представників системи".


Mustafa Nayyem:

"Ставити питання - це правильно і потрібно. І вимагати відповіді. І чинити тиск. Але це не те ж саме, що біснування, хейтерство і банальний маразм в головах".


Михайло Рижик:

"Але не можна ж починати з брехні. Звідки у цієї дівчини 10 років стажу? Може бути звідти ж, звідки у Лещенко гроші на квартиру в центрі Києва?"


Денис Бугай:

"Мустафа, не пересмикуйте, питання не в фотографіях дівчини... питання (1) в її віці для такої посади. Наше МВС це не європейське МВС, а пострадянське, силове, (2) наявність досвіду і компетенцій, (3) наявність законного стажу на 10 років, (4) процедури Її призначення...".


Олена Яхно:

"Всім плювати на стать. Не плювати, що дурна малолєтка постила фото чохла від айфона під час бійні на Майдані. Не плювати на абсолютну невідповідність займаній посаді і кричуще порушення закону".


Oleg Voloshin:

"Вона не має за плечима взагалі ніякого досвіду. Не кажучи вже про те, що у нас і так у владі вистачає щирих дилетантів, як ти, здається, сам формулював".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі з'явився коментар самої Анастасії Деєвої, яка запевнила, що її не засмучує увага до її зовнішності та віку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?