Скандал з погрозами Зеленському: Баканов пояснив, що може чекати на Федину
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з погрозами Зеленському: Баканов пояснив, що може чекати на Федину

Скандал з погрозами Зеленському: Баканов пояснив, що може чекати на Федину
Джерело:  Головком

Служба безпеки України веде розслідування справи щодо скандалу з погрозами президенту Володимиру Зеленському. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю "Главкома" з Іваном Бакановим, очільником структури.

За його словами, нардепці Софії Фединої та волонтерці Марусі Звіробій загрожує ув'язнення. Усе залежить від підсумків експертизи.

"Я вважаю, ця справа матиме продовження найближчим часом. Кримінальний кодекс усе чітко визначає: якщо лінгвістична експертиза підтвердить, що це була реальна погроза, то йтиметься про ув’язнення. Наскільки мені відомо, кримінальне провадження відкрите, я думаю, відповідна експертиза призначена", - пояснив Баканов.

Керівник СБУ вважає, що в Україні немає культури поваги до президента чи інших державних інститутів. Навіть у німецькому законодавстві існують обмеження та відповідальність за подібні вислови. Втім, це не заважає всюди у світі жартувати на тему політики.

Як повідомляв ONLINE.UA, Генеральна прокуратура України проінформувала про відкриття кримінального провадження через публічні заяви Фединої та Звіробій. останні у відеоролику, оприлюдненому у соцмережах, стверджували, що Зеленський може під час візиту на Донбас нібито потрапити на гранату, або під обстріл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?