Скандал з погрозами Зеленському: Федина може втратити недоторканість
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з погрозами Зеленському: Федина може втратити недоторканість

Скандал з погрозами Зеленському: Федина може втратити недоторканість
Джерело:  online.ua

Держбюро розслідувань спрямувало у Генпрокуратуру України підозру у відношенні народної депутатки Софії Федини. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

Детективи також скерували відповідний документ, який стосується волонтерки Марусі Звіробій.

"Крім цього, до прокуратури направлено проєкт подання до Верховної Ради України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності згаданої народної депутатки України", - пояснили у ДБР.

Бюро нагадало, що йдеться про жовтневий інцидент, коли зазначені особи під час трансляції на YouTube та у Facebook почали коментувати робочу поїздку президента Володимира Зеленського на Донбасі.

Федина та Звіробій нагадали йому, що на сході України нібито легко загинути, опинившись під обстрілом чи натрапивши на гранату.

Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України розпочала власне розслідування стосовно вищезазначених погроз на адресу Зеленського. За словами очільника установи Івана Баканова. усе вирішить лінгвістична експертиза. Після висновків фахівців приймуть рішення щодо подальшого провадження.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?