Скандал з житлом: у "Слузі народу" раптово знайшли вихід
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал з житлом: у "Слузі народу" раптово знайшли вихід

Скандал з житлом: у "Слузі народу" раптово знайшли вихід

Перший віцеспікер Верховної Ради Руслан Стефанчук поверне компенсацію за оренду житла державі. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами очільника парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, він не вважає рішення колеги правильним. Втім, заяву на адресу голови Ради вже написано.

Політик пояснив, що Стефанчук зробив усе згідно з законом, бо дійсно не мав житла у Києві та мав право на компенсацію.

"Він завжди орендував. Він міг би зараз жити в готелі "Київ", це було би дорожче. Ви б шось сказали? Не сказали. А зараз його намагаються покарати, за те що він правду написав? Це неправильно з точки зору етики", - вважає Арахамія.

Він наголошував, що українські медіа зробили "історію з нічого", тоді як Стефанчук - інтелігентна та культурна людина.

"Знаєте, як раніше було би: він би просто вкрав 10 мільйонів, купив би особняк у Кончі Заспі, і сказав би: "мені не потрібна зарплата". Ну хлопці!" - заявив голова "СН".

Як повідомляв ONLINE.UA, голова Верховної Ради Дмитро Разумков припустив, що народних депутатів слід позбавити таких привілеїв, як компенсація за оренду житла. Він вважає, їхня зарплатня дозволяє без проблем прожити у столиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?