Скандал зі Скороход отримав продовження - деталі
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандал зі Скороход отримав продовження - деталі

Скандал зі Скороход отримав продовження - деталі

У Шевченківському районному суді Києва обрали запобіжний захід для Олексія Алякіна - чоловіка народної депутатки Анни Скороход, яка представляє "Слугу народу". Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами речниці київської прокуратури Надії Максимець, розшукуваний на міжнародному рівні отримав домашній арешт на нічний час. Також він буде носити електронний браслет.

"Суд застосував домашній арешт відносно затриманого в нічний час з 21:00 до 07:00 він має перебувати за місцем проживання. Також суд зобов’язав його носити електронний браслет", - пояснила вона.

Підкреслюється, що Алякіну необхідно з'являтися до правоохоронних органів за першим викликом від слідчого чи прокурора. Столична прокуратура має намір оскаржити судовий вердикт, бо просила про екстрадиційний арешт.

Як повідомляв ONLINE.UA, Алякіна затримали у четвер, 14 листопада. Натомість Анна Скороход заявила про тиск на неї у Верховній Раді, бо вона не голосувала на користь законопроєкта про відкриття ринку землі. Вона стверджує, що дії проти її чоловіка пов'язані саме з цим. Фракція погодила виключення нардепки зі своїх лав.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?