Скандальне рішення суду по Януковичу-молодшому: у Луценка прояснили ситуацію
Категорія
Події
Дата публікації

Скандальне рішення суду по Януковичу-молодшому: у Луценка прояснили ситуацію

Скандальне рішення суду по Януковичу-молодшому: у Луценка прояснили ситуацію
Джерело:  online.ua

У Генпрокуратурі не дали зняти арешт з рахунків сина екс-президента-втікача України Віктора Януковича Олександра.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прес-секретаря генпрокурора України Юрія Луценка Лариси Сарган.
Читайте також: Український олігарх-утікач взявся за Крим: стали відомі деталі

"Зняття арешту з рахунків Януковича-молодшого не сталося – ГПУ спільно з Держфінмоніторингом відразу заблокували кошти на рахунках банку. Вдячні небайдужим працівникам банку, які своєчасно проінформували прокуратуру про зняття арешту з рахунків у суді. Подробиці - у вівторок", - повідомила Сарган.
Раніше, нагадаємо, повідомлялося про те, що Печерський районний суд Києва зняв арешт з грошових коштів (312,5 мільйонів гривень - ред.), що знаходяться на рахунку в "Міжнародному інвестиційному банку (МІБ), які надійшли з "Всеукраїнського банку розвитку" (ВБР).
Як повідомляв ONLINE.UA, комітет постійних представників країн-членів ЄС на зустрічі в Брюсселі схвалила рішення продовжити санкції проти колишнього президента України Віктора Януковича і його соратників ще на рік.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?