Скандальні заяви Савченко: в Донецьку висунули цікаву версію
Категорія
Події
Дата публікації

Скандальні заяви Савченко: в Донецьку висунули цікаву версію

Скандальні заяви Савченко: в Донецьку висунули цікаву версію
Джерело:  online.ua

Скандальні заяви народного депутата Надії Савченко пояснюються тим, що їй під час перебування в російській в'язниці промили мозок.
Таку думку в інтерв'ю ONLINE.UA висловив відомий блогер Фашик Донецький.
"У Москві є офігенний інститут гештальта. Там ще при Радянському Союзі промивали мізки людям... Моя особиста думка: людині елементарно промили мозок. Бути може, вона і намагається щось якось зробити. Але є така фішка в психології - називається "якоря". Людині просто накидали якорів. Все. Бути може, у неї кров тієї ж Савченко тече, яка типу патріот. Але ті заяви, які робить ця людина, народний депутат України - це за гранню! В нормальній цивілізованій країні її б уже посадили!", - вважає блогер.

Читайте також: Поїздка Савченко на Донбас: спливла нова скандальна деталь
За його словами, повинні бути розслідувані обставини, при яких Савченко потрапила в полон до бойовиків.
"Чому немає розслідування того, як Надійка потрапила в полон, і через неї хлопців постріляли? З неї користь була, коли вона в клітці сиділа й розповідала про те, яка Рашка погана. А заяви про те, що Захарченко - воїн... Вибачте, але це вже ні в які ворота не лізе", - зазначив він.
Більше  читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA: ЗСУ обов'язково зайдуть в Донецьк, і великий натовп потягнеться в бік Ростова - блогер Фашик Донецький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?