Скандальний нардеп насмішив соцмережі Святим Миколаєм в декларації
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний нардеп насмішив соцмережі Святим Миколаєм в декларації

Скандальний нардеп насмішив соцмережі Святим Миколаєм в декларації
Джерело:  online.ua

Позафракційний народний депутат  Володимир Парасюк, скандально відомий частою участю в сутичках, здивував користувачів соцмереж зазначенням Святого Миколая в своїй електронній декларації в якості дарувальника смарт-годинника Samsung Gear s2 за 8 тис грн.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Світлани Сонячної.


Відзначимо, що в графі "Опис майна" Парасюк вказав: "Годинник. Подарунок. Приніс Святий Миколай. Але точно сказати не можу, тому що я спав".


У мережі посміялися над таким вчинком депутата, проте багато хто обурився відсутністю серйозності в заповненні важливих документів. Так, Світлана Сонячна написала: "Ніщо не видавало в Парасюку колишнього гравця КВК. Годинник за 8 тисяч йому Святий Миколай приніс".



Oleg Kondratenko: "300 баксів? Дорогий годинник".


Iryna Usenko: "Вибачте, це в офіційній декларації така фігня написана? Куди котиться цей світ? З глузду з'їхали".


Gulzade Odamanova: "Клоун".


Володимир Корнілов: "Чому немає лайка з фейспалмом (".


Max Chokan: "Інші не знали, що так можна. "Упав. прокинувся. гіпс."(с)".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Володимир Парасюк ледь не побився з українськими уболівальниками перед футбольним матчем збірної України зі збірною Косово  в Кракові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?