Скандальний нардеп розповів, звідки в його е-декларації взявся Святий Миколай
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний нардеп розповів, звідки в його е-декларації взявся Святий Миколай

Скандальний нардеп розповів, звідки в його е-декларації взявся Святий Миколай
Джерело:  online.ua

Подарований "Святим Миколаєм" годинник, який народний депутат Володимир Парасюк вказав у своїй  електронній декларації, насправді дісталися йому від сестри.


Про це Парасюк розповів в коментарі виданню  Гордон.


"У нас в родині, скільки я себе пам'ятаю, завжди було традицією дарувати подарунки на Миколая. Ми - люди віруючі, ходимо до церкви. І всі чекають день Святого Миколая. Що стосується запису в моїй декларації, то це дійсно правда. Годинник на свято Миколая мені подарувала сестра", - заявив Парасюк.


За його словами, він вказав "годинник від Святого Миколая", щоб показати, що він не боїться декларацій і йому немає чого приховувати.


Також нардеп заявив, що не розуміє ажіотажу навколо його годиника і вважає, що в Україні "нафталінове-комуністичне" ставлення до політики.


"Я не розумію, чому люди так скептично до цього поставилися. Наприклад, президент США Барак Обама взагалі дозволяє собі на виступах і прес-конференціях кидати мікрофон. А у нас нафталінове-комуністичне ставлення до політики. І його потрібно міняти. Потрібно брати приклад з заходу, з того, як політики ставляться до якихось серйозних речей. Я дуже спокійний, коли мова йде про декларування доходів", - сказав Парасюк.


Як повідомляв ONLINE.UA,  позафракційний народний депутат Володимир Парасюк, скандально відомий частою участю в сутичках, здивував користувачів соцмереж зазначенням Святого Миколая в своїй електронній декларації в якості дарувальника смарт-годин Samsung Gear s2 за 8 тис грн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?