Скандальний нардеп зберігає вдома космічну суму в гривнях: дані e-декларації
Категорія
Політика
Дата публікації

Скандальний нардеп зберігає вдома космічну суму в гривнях: дані e-декларації

НАЗК
Скандальний нардеп зберігає вдома космічну суму в гривнях: дані e-декларації

Депутат Верховної Ради від групи "Воля народу", колишній командир батальйону "Айдар"  Сергій Мельничук  зазначив у своїй електронній декларації трильйон гривень готівкових коштів.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані  е-декларації.


Швидше за все, йдеться або про помилку, або про не зовсім вдалу спробу пожартувати. Для порівняння, доходи бюджету України в цьому році складуть 595,1 мільярда гривень, що майже в два рази менше, ніж зазначена нардепом сума.


Річний дохід депутата склала депутатська зарплата в 73 тисячі гривень.


Мельничук володіє квартирою у Вінниці площею 65,1 кв. м і земельною ділянкою у Вінницькій області площею 2 450 кв. м.


Також в його власності знаходяться 2 автомобілі: Jeep Grand Cherokee 1994 року випуску і ГАЗ 2411 1988 року випуску.


Ніякого бізнесу депутат не вказав.




Нагадаємо, що в жовтні 2014 на дострокових виборах до Верховної Ради Мельничук був обраний народним депутатом за списком Радикальної партії Олега Ляшка під № 3. 5 лютого 2015 року, після штурму і підпалу бійцями "Айдара" Міністерства оборони України, "за дії, що дискредитують звання народного депутата України і порушення присяги народного депутата" Мельничук був виключений із фракції Радикальної партії Олега Ляшка. Незабаром він прийняв рішення про перехід у депутатську групу "Воля народу", що призвело до бійки в Раді 3 березня 2015 року. За це 4 березня Рада підтримала пропозицію про позбавлення Мельничука права брати участь у 5 пленарних засіданнях парламенту.


Пізніше проти нього було порушено кримінальну справу. Мельничука підозрюють у створенні злочинної організації, і 3 червня 2015 року з нього була знята депутатська недоторканність, однак Рада не дала дозволу на арешт Мельничука, і він продовжує відвідувати засідання Ради.


9 серпня 2015 року нардеп був затриманий патрульною поліцією за порушення ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 31 березня 2016 року Солом'янський районний суд Києва ухвалив, що штраф був сфальсифікований, і скасував його.


Самовисуванець на виборах міського голови Києва 25 жовтня 2015 року, зайняв в 1 турі останнє місце.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Аваков потролив соцмережі, задекларувавши етикетки від вин, шахи, люстри і світильники, зброю, шуби дружини та інше.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?