Скандальний Онищенко опублікував фото з Офісу Президента - мережа шокована
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальний Онищенко опублікував фото з Офісу Президента - мережа шокована

Скандальний Онищенко опублікував фото з Офісу Президента - мережа шокована
Джерело:  online.ua

Скандальний колишній народний депутат Олександр Онищенко, який втік з України та переховується від слідства, опублікував у своїй соцмережі дивну світлину нібито з Офісу Президента. Фото з'явилось на інстаграм-сторінці Онищенка 20 жовтня, його він так і підписав: "З Офісу Президента", передає ONLINE.UA.

Поки не вдалося дізнатися, коли саме ексрегіонал там фотографувався, проте деякі підписники скандального екснардепа вже вітають його "із поверненням". Чимало користувачів мережі не приховують, що їх шокувало це фото.

"А Зеленський знає?; я не можу в це повірити; я думала, що мені нічого не зіпсує сьогодні настрій, але...; ОПУ щойно пробив дно; що він там забув", - пишуть розлючені українці.

Нагадаємо, Олександр Онищенко - український олігарх, нафтогазовий трейдер, а також – колишній український політик та депутат від "Партії регіонів". ЦВК відмовила йому в реєстрації, бо той з 2016 року не проживає в Україні. Натомість Онищенко свою відсутність пояснив тим, що його делегували для участі у кінних змаганнях "у статусі вершника". Насправді одіозний нардеп переховується від слідства.

Нагадаємо, ще в травні Олександр Онищенко, який перебуває в розшуку за запитом Національного антикорупційного бюро, заявив про бажання повернутися в Україну найближчим часом. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?