Скасовувати санкції проти РФ не можна - канадський депутат
Категорія
Світ
Дата публікації

Скасовувати санкції проти РФ не можна - канадський депутат

Скасовувати санкції проти РФ не можна - канадський депутат
Джерело:  Укрінформ

Тіньовий міністр оборони Канади Джеймс Безан закликав уряд зберегти санкції проти РФ до повного виведення всіх російських підрозділів з території України і повернення під її контроль Криму, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
«Я закликаю уряд зберігати всі санкції проти РФ і фізичних осіб, відповідальних за анексію Криму і вторгнення на Донбас, поки всі збройні підрозділи не будуть прибрані з української території», - заявив Безан під час свого виступу у федеральному парламенті Канади.
За його словами, дії РФ свідчать про її небажання дотримуватися міжнародного законодавства і визнавати офіційні міждержавні кордони.
«На жаль, прем'єр-міністр Трюдо хоче винагородити РФ, нормалізувавши відносини в той час, як російський режим продовжує поставляти озброєння і живу силу в горнило конфлікту на Сході України», - сказав канадський політик.
Безан відзначив рішучу підтримку, яку надавав Україні попередній уряд на чолі зі Стівеном Харпером.
«Попередній Консервативний уряд був світовим лідером у наданні економічної, військової та дипломатичної підтримки нашим українським союзникам. Ми дуже чітко заявили, що ніколи не визнаємо незаконну анексію Криму, незалежно від того, триватиме вона 5 місяців або 50 років», - підкреслив тіньовий міністр оборони.
Виступу Безана депутати федерального парламенту Канади аплодували стоячи.
Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ Канади заявив про готовність почати діалог з РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?