Скажіть людям правду — Шмигалю та Кабміну кинули публічний виклик
Категорія
Україна
Дата публікації

Скажіть людям правду — Шмигалю та Кабміну кинули публічний виклик

Скажіть людям правду — Шмигалю та Кабміну кинули публічний виклик
Джерело:  online.ua

Очільник Федерації баскетболу України Михайло Бродський заявив, що не погоджується з рішенням команди глави українського уряду Дениса Шмигаля запровадити карантин вихідного дня. Окрім того, він назвав такі дії безглуздими, а самого прем'єра "негідником". Як уже згадувалося раніше, 11 листопада Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про посилення карантинних обмежень. Варто звернути увагу на те, що карантин почне діяти вже від 14 листопада. Відтепер у суботу та неділю будуть працювати тільки продуктові магазини, аптеки та громадський транспорт. Ресторани будуть працювати навинос, а ТРЦ закриють. Михайло Бродський розніс вщент це рішення уряду на своїй сторінці у Фейсбук, передає ONLINE.UA.

Що стосується спортивних подій, то уряд ухвалив рішення заборонити проведення масових культурних заходів, де буде більше, аніж 20 осіб, і між ними не буде збережено дистанції у 1,5 метра. Такі радикальні кроки команди Дениса Шмигаля обурили очільника ФБУ Михайла Бродського.

"Це дилетантизм і страх популістів, потрібно сказати людям правду: ми проср*ли сім місяців, треба локдаун на п'ять тижнів, а ми йдемо у відставку. Це чесно. Люди задихаються і вмирають. Шмигаль – просто тупий негідник. Те, що вони роблять, це неподобство", – написав очільник ФБУ.

Варто зазначити, що рішення Кабміну розкритикували чимало відомих українських підприємців та простих українців. Так, 11 листопада співвласник мережі кінотеатрів "Планети кіно" Дмитро Деркач публічно попередив уряд, що йому доведеться звільнити 500 працівників — ці люди залишаться без роботи та зарплати у розпал пандемії саме через рішення КМУ.

"Попрацюємо тиждень, після цього, ймовірно, доведеться закрити всі наші кінотеатри і звільнити 500 співробітників. Залишити цих людей без роботи і зарплати... Я не розумію, як можна було придумати цей ідіотизм вихідного дня", — розповів укранський бізнесмен.

Як повідомляв ONLINE.UA, рішення Кабміну також обурило власників торговельної мережі "Епіцентр" Олександра й Галину Герег, які опублікували жартівливий допис у Facebook з цього приводу. На "жарт" жорстко відреагував глава МОЗ Максим Степанов. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?