Скажіть народу правду: Порошенко неочікувано звернувся до Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Скажіть народу правду: Порошенко неочікувано звернувся до Зеленського

Скажіть народу правду: Порошенко неочікувано звернувся до Зеленського
Джерело:  online.ua

Колишній президент України та народний депутат 9 скликання Петро Порошенко вважає, що з відходом Об’єднаних сил на позиції трирічної давнини, українські війська втрачають три десятка населених пунктів і низку ключових висот. Про це він повідомив в Facebook, передає ONLINE.UA.

"З відходом на міфічні позиції 2016 року ми втрачаємо близько 30 населених пунктів і низку ключових висот. Там за кожний метр заплачено життям українських героїв. Тепер військових готують до того, щоб вийти з облаштованих позицій у чисте поле. Це – наслідки розведення військ за так званою "формулою Штайнмаєра", - заявив політик.

Він також наголосив, що Володимир Зеленський має "сказати суспільству правду". Зокрема і про те, що простих рішень – немає, а завершити все швидко - неможливо. "Я сам колись мусив це визнати", – додає політик.

Окрім того, Порошенко підкреслив, що пропонує владі 7 кроків, щоб уникнути пастки держави агресора, взявши за основу принцип "спершу - безпека" та відведення - лише за умови сталого і всеохоплюючого припинення вогню.

Варто зазначити, що останніми роками Збройні сили України крок за кроком очищували території у "сірій зоні" від бойовиків, займаючи стратегічні висоти, щоб унеможливити обстріли цих територій.

Як повідомляв ONLINE.UA, російське видання  "Коммерсант" опублікувало підписи  всіх сторін під погодженням так званої "формули Штайнмаєра" щодо вирішення конфлікту на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?