"Сказочный вор и лжец. Политический труп": у Воронежі встановили "надгробок Путіну"
Категорія
Світ
Дата публікації

"Сказочный вор и лжец. Политический труп": у Воронежі встановили "надгробок Путіну"

"Сказочный вор и лжец. Политический труп": у Воронежі встановили "надгробок Путіну"
Джерело:  online.ua

У російському Воронежі невідомі особи встановили «надгробок Путіну» з надписом «Сказочный вор и лжец. Политический труп. 1952 - 2019». Інформація про це з’явилась у твіттері протестного руху «Агит Россия», повідомляє ONLINE.UA.

Представники «Агит Россия» уточнили, що це зображення вони отримали через бот у меседжері Телеграм. Хто є автором подібної акції, досі не відомо.

Починаючи з березня цього року, в різних регіонах Росії поширюється акція, в ході якої анонімні активісти встановлюють «надгробки Володимиру Путіну». Перший з таких надгробків з’явився в Набережних Челнах. За участь в акції заарештували двох активістів «Бессрочного протеста». Як виявилось, у такий незвичний спосіб вони вирішили протестувати проти ухвалення Державною думою закону про ізоляцію російського сегменту інтернета.

Фотографії з «надгробком Путіну» 11 березня 2019 року були видалені з соціальної мережі «Вконтакте» через те, що вони нібито «вводять людей в оману». Після розголосу цієї інформації представники соцмережі пообіцяли відновити зображення на своєму ресурсі.

За останньою інформацією, рейтинг президента Володимира Путіна серед росіян наприцінці травня цього року впав до історичного мінімуму – 30,5% (дані ВЦИОМ).

Нагадаємо, що сьогодні президент України Володимир Зеленський пояснив, що призведе до краху імперського проекту Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?