Зеленський пояснив, що призведе до краху імперського проекту Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Зеленський пояснив, що призведе до краху імперського проекту Путіна

Зеленський пояснив, що призведе до краху імперського проекту Путіна
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський переконаний, що членство України в Європейському Союзі призведе до краху імперського проекту Росії. З даною заявою він виступив на зустрічі з президентом Європейської ради Дональдом Туском, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу АП.

"Україна в ЄС – це смерть російського імперського проекту. Більше того, це потужний удар по російському авторитаризму, шлях до демократичних змін в Росії та на всьому пострадянському просторі", – сказав Зеленський.

На думку лідера держави, європейська інтеграція гарантує Україні незалежність і добробут українців, прискорить економічне зростання.

Нагадаємо, раніше український глава Володимир Зеленський відреагував на загибель трьох військових на Донбасі зверненням до влади РФ. Президент попередив Кремль, що не треба зайвий раз нагадувати про можливість ескалації.

"Загострення конфлікту – не найкращий фон для відновлення переговорів у Мінську. Нам не потрібно зайвий раз нагадувати про можливість ескалації вашої агресії", — заявив Зеленський.

За словами президента, 5 червня він з європейськими колегами обговорить "відкриту демонстрацію" російської агресії.

Як повідомляв ONLINE.UA, Зеленський планує провести зустріч з українськими представниками великого бізнесу — він має намір обговорити інвестиції у Донбас.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?