Скільки людей одержимі сексом - опублікована цікава статистика
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Скільки людей одержимі сексом - опублікована цікава статистика

Скільки людей одержимі сексом - опублікована цікава статистика
Джерело:  online.ua

Вчені із Університету Міннесоти провели спеціальне дослідження, в ході якого було виявлено, що одержимість сексом значно поширеніша, ніж це раніше вважалося. Від цього розладу страждають кожен 10 чоловік та кожна 12 жінка, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Фахівці кажуть, що 10% чоловіків і 7% жінок не можуть нормально контролювати свої сексуальні думки і позиви.

"Здорове сексуальне життя має безліч переваг для психічного та фізичного здоров'я людини, але коли секс починає займати всі думки, то він негативно впливає на повсякденне життя і роботу, що руйнівно впливає на людину. Причому сексуальна одержимість впливає на різні групи, особливо сексуальні і расові меншини, в різних пропорціях. Тому у цього феномену можуть бути різні причини і сценарії розвитку", - сказано в повідомленні.

Що особливо цікаво, сексуальну одержимість іноді називають гіперсексуальністю, однак цей розлад не визнається наукою і не включений до списку психічних і сексуальних порушень. Чимало психіатрів стривожені з приводу того, що кількість жертв цього порушення зростає, а в деяких країнах світу, включаючи США, відкриваються спеціальні реабілітаційні центри для лікування сексуальної одержимості.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що хакери із Великої Британії зламали доступ до лінійки вібраторів Svakom Siime Eye. Вони мають відеокамеру, можуть підключатись до Wi-Fi та транслювати відео. Окрім того, як з’ясувалось, вони зовсім ненадійні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?