Скільки українських воїнів загинули за нашу свободу в 2019 році - число шокує
Категорія
Україна
Дата публікації

Скільки українських воїнів загинули за нашу свободу в 2019 році - число шокує

Скільки українських воїнів загинули за нашу свободу в 2019 році - число шокує
Джерело:  novynarnia.com

В ході бойових дій в 2019 році на Донбасі загинули 110 бійців всіх силових підрозділів. Інфографіку, а також фото українських героїв та героїнь оприлюднило видання "Новинарня", передає ONLINE.UA.

"Подивіться на цей колаж з облич. Вражає? Вражає. Вони загинули за цю країну. За те, щоб вона жила і в 2020 році. Солдати, сержанти, офіцери. Піхотинці, десантники, матроси, медики, добровольці, спецназівці. І майже діти, і ті, хто їм у діди годиться. Від стрілка і сапера - до елітного розвідника і комбрига. 107 чоловіків і троє жінок", - сказано в повідомленні.

Бойові втрати 2019 року в особах. Колаж: Новинарня

"За добу – стільки-то обстрілів, стільки-то поранених і загиблих…” – ці слова зі штабних зведень для багатьох обивателів уже давно стали “білим шумом”. Багато хто їх просто не чує. Не хоче чути… Але подивіться на колаж з облич загиблих воїнів за останні 12 місяців. Подивіться в лице кожного героя. Пробіжіться рядками їхніх біографій. Це були найкращі люди країни. Хоча б тому, що вони загинули за цю країну. За те, щоб вона жила і в 2020 році", - пише видання.

Варто зазначити, що згідно з даними Генштабу на 19 грудня, бойові втрати ЗСУ в зоні ООС з початку року склали 97 осіб; поранено 499 військових, 78 отримали інші пошкодження. Небойові втрати - 77 загиблих.

В ООН нещодавно повідомили, що станом на середину листопада, з початку року на Донбасі загинули 26 мирних жителів, 136 отримали поранення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 23 грудня відбулися важливі переговори представників України і Росії в тристоронньої контактній групі по Донбасу. Сторони нарешті погодили умови щодо обміну полоненими — він відбудеться до Нового року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?