Складна ситуація: у Києві попередили про нові транспортні обмеження
Категорія
Україна
Дата публікації

Складна ситуація: у Києві попередили про нові транспортні обмеження

Складна ситуація: у Києві попередили про нові транспортні обмеження
Джерело:  online.ua

Мер Києва Віталій Кличко попередив автомобілістів про нові обмеження, які незабаром введуть у столиці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг очільника міста у п'ятницю, 15 травня.

За його словами, вже з понеділка, 18 травня, у Київ не зможуть у певний час доби в'їхати великогабаритні та вантажні автомобілі.

"Оскільки в місті складна транспортна ситуація, ми посилюємо контроль за в’їздом у столицю вантажного транспорту. З понеділка, 18 травня, в’їзд великогабаритного та великовантажного транспорту в місто буде обмежений. Нагадаю, ми запроваджували такі заходи, але контроль за ними недостатній. Я звернувся до поліції посилити цю роботу. Отже, з 18 травня обмеження діятимуть вранці – з 7:00 до 10:00. Та ввечері – з 17:00 до 20:00", - пояснив Кличко.

Він зауважив, цього потребує стабілізація трафіку у пікове навантаження на дорогах. Обмеження будуть чинними до повного відновлення руху громадського транспорту — тоді прогнозують зменшення кількості приватного.

"Ми поступово збільшуємо кількість наземного громадського транспорту, щоб після 22 травня він вже працював в звичайному режимі. Але, хочу підкреслили: дотримання правил безпеки в ньому ніхто не відміняв! Бо, за словами медиків, понад 30 відсотків заражень відбуваються саме в громадському транспорті. Коли люди не тримають дистанцію, не одягають маску та рукавички", - додав мер.

Як повідомляв ONLINE.UA, очільник Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко заявив, що користуватися метрополітеном після його відкриття можливо буде лише за умови дотримання жорстких правил. За словами політика, киянам слід їздити підземкою лише у випадку нагальної потреби. Так, у Києві почалося послаблення карантину, однак людям варто працювати дистанційно, якщо це можливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?