"Слава Україні": в роботі радіостанції Міноборони РФ стався дивний збій
Категорія
Світ
Дата публікації

"Слава Україні": в роботі радіостанції Міноборони РФ стався дивний збій

"Слава Україні": в роботі радіостанції Міноборони РФ стався дивний збій
Джерело:  TJ

Увечері 24 грудня російська військова радіостанція "УВБ-76", яку називают "жужжалка", припинила своє мовлення. Причиною тому став збій у роботі радіо, на якому спочатку запустили російський реп, а після гасла - "Слава Україні".

Про це розповів блогер під ніком Usman Khabibullin, передає ONLINE.UA з посиланням на Тjournal.

Читайте також: Російські хакери Fancy Bear намагалися зламати пошту українських політиків - ЗМІ

Повідомляється, що інцидент стався близько 21:00 за місцевим часом. Протягом декількох хвилин радіостанція, в ефіре якої можна почути тільки жужання, відтворювала українські гасла.

Після цього радіостанцію повністю відключили. Мовлення було відновлено лише 25 грудня.

Слід додати, що офіційно "УВБ-76" є станцією сповіщення на випадок війни чи катаклізмів, а в мирний час використовується в якості зв'язку військкоматів. За 40 років існування станції її трансляція майже ніколи не переривалася.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в 2015 році прокремлівські хакери викрали у АНБ США секретні дані про захист зарубіжних мереж від кібератак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?