Слід було знищити: Трамп жорстко прокоментував вбивство іранського генерала
Категорія
Політика
Дата публікації

Слід було знищити: Трамп жорстко прокоментував вбивство іранського генерала

Слід було знищити: Трамп жорстко прокоментував вбивство іранського генерала
Джерело:  online.ua

Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп особисто відреагував на авіаудар в Іраку, внаслідок якого загинув іранський генерал Касем Сулеймані. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter.

На думку американського лідера, цього офіцера боялися навіть у рідному Ірані.

"Іран ніколи не визнає, що Сулеймані ненавиділи та боялися у країні. Іранці не так засмучені його смертю, як намагаються переконати у цьому зовнішній світ їхні лідери. Його слід було знищити багато років тому!" - стверджує Трамп.

Також президент США нагадав, що Іран нібито не виграв жодної війни, але й жодного разу не програвав дипломатичні переговори.

Нагадаємо, у ніч на п'ятницю, 3 січня, командувач спецпідрозділів "Ель-Кудс" Корпусу вартових ісламської революції Касем Сулеймані знаходився у Багдаді. Американські дрони нанесли ракетний удар по його автоколоні, коли та їхала неподалік від аеропорту.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Пентагоні на офіційному рівні заявили, що Сулеймані був для Сполучених Штатів давньою загрозою. Він керував операціями проти американських сил на Середньому Сході, а також безпосередньо відповідальний за напади на посольство США у Багдаді напередодні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?