Слідчі оприлюднили нові подробиці в справі про вбивство 5-річного хлопчика
Категорія
Події
Дата публікації

Слідчі оприлюднили нові подробиці в справі про вбивство 5-річного хлопчика

Слідчі оприлюднили нові подробиці в справі про вбивство 5-річного хлопчика
Джерело:  online.ua

За даними слідства, поліцейські Володимир Петровець і Іван Приходько, яких підозрюють у вбивстві 5-річної дитини в Переяслав-Хмельницькому, в день злочину протягом цілого дня розпивали спиртні напої. Про це в ефірі «Громадського» розповів директор ГБР Роман Труба, інформує ONLINE.UA.

«Нами практично погодинно, щохвилини встановлено їхнє місцезнаходження після смертельного пострілу. Вони продовжували вести звичайний спосіб життя, а саме: вони зловживали спиртними напоями цілий день, цілий вечір і навіть протягом ночі», – сказав він.

Тим не менше, на найбільш цікаве питання у цій справі – куди ж поділася зброя, з якої вбили хлопчика, Роман Труба так і не дав відповідь. Досі не відомо, хто ж саме здійснив смертельний постріл. Як відомо, за даними журналістів, стріляли по жерстяних банках того дня не тільки двоє п’яних поліцейських, але й підліток – син одного з них.

Кілька днів тому адвокат сім'ї Тлявових Андрій Левковець заявив, що поліція сприяла знищенню доказів у справі про вбивство Кирила. Річ не тільки у зброї, яка невідомо куди зникла, але й в тому, що слідством не були вчасно проведені експертизи: на стан алкогольного сп’яніння підозрюваних і на наявність на руках залишку пороху.

Нагадаємо, що резонансне вбивство дитини у Переяслав-Хмельницькому кілька тижнів тому призвело до масових заворушень біля місцевого відділку поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?