Слідство назвало винуватця загибелі Кирила Тлявова на Київщині
Категорія
Події
Дата публікації

Слідство назвало винуватця загибелі Кирила Тлявова на Київщині

Слідство назвало винуватця загибелі Кирила Тлявова на Київщині

Слідчі Державного бюро розслідувань встановили деталі трагедії на Київщині, яка пов'язана з загибеллю 5-річного Кирила Тлявова. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами директора ДБР Романа Труби, винен в інциденті інспектор поліції. Інші учасники його отримали підозри.

"Інспектор поліції стріляв по мішені, яка знаходилася перед лісопосадкою. Він не бачив будинків, які знаходилися за лісопосадкою і він не бачив дітей", - пояснив чиновник.

Труба додав, наразі винуватець отримав підозру у вбивстві через необережність. Інші присутні кваліфіковані як порушники громадського порядку з використанням вогнепальної зброї. Також їх звинуватили у зберіганні зброї та боєприпасів.

Видання зазначило, що серед усіх фігурантів справи інспектором поліції служив Іван Приходько.

Як повідомляв ONLINE.UA, резонансний інцидент стався наприкінці травня у Переяславі-Хмельницькому. Хлопчик помер від отриманих поранень у лікарні 3 червня. Одним з фігурантів розслідування став 14-річний син одного з присутніх дорослих. Правоохоронці припускали, що рокові постріли міг зробити саме він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?