Вбивство 5-річного хлопчика: в справі фігурує неповнолітній
Категорія
Події
Дата публікації

Вбивство 5-річного хлопчика: в справі фігурує неповнолітній

Вбивство 5-річного хлопчика: в справі фігурує неповнолітній
Джерело:  24 канал

До вбивства 5-річного хлопчика Кирила Тлявова у Переяславі-Хмельницькому може бути причетний 14-річний син одного з підозрюваних поліцейських. Наразі слідство перевіряє цю версію, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 24 канал ».

Адвокат родини загиблого розповів, що в прокуратурі не виключають того, що вистріл, від якого загинув Кирило, міг здійснити не поліцейський Володимир Петровець, а його 14-річний син.

Вже з’ясували, що в будинку Петровця, де знаходилися підозрювані, окрім дорослих були також й діти. Тому вогнепальна зброя могла потрапити в руки 14-річного юнака.

Складнощів додає той факт, что слідчі поки що так і не знайшли пістолет, з якого вбили 5-річну дитину, але його пошуки тривають.

Підтверджено, що власник приміщення не тільки мав при собі зброю, але його син теж здійснював постріли по жерстяних банках. Вилучено гільзи та патрони, однак пістолет досі не знайшли. Він чомусь зник під час проведення обшуку, який проводила поліція.

Нагадаємо, що вчора резонансний злочин зі смертю малолітнього хлопчика від пострілу, який, за попередніми даними, міг здійснити п’яний поліцейський, призвів до стихійної акції протесту під стінами Головного управління МВС України в Києві. Сьогодні обох підозрюваних поліцейських було заарештовано на 60 днів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?