Слідство розкрило, хто організував вбивство Шеремета - шокуюча версія
Категорія
Україна
Дата публікації

Слідство розкрило, хто організував вбивство Шеремета - шокуюча версія

Слідство розкрило, хто організував вбивство Шеремета - шокуюча версія
Джерело:  online.ua

Правоохоронні органи стверджують, що організатор вбивства журналіста Павла Шеремета - ветеран та музикант Андрій Антоненко. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку адвоката Влада Добоша у Facebook.

Він оприлюднив текст підозри на ім'я Юлії Кузьменко. На думку слідства, Антоненко має ультраправі націоналістичні ідеї, згідно з якими й було вчинено резонансне вбивство у 2016 році.

"Антоненко Андрій, захопившись ультранаціоналістичними ідеями, культивуючи величність арійської раси, розмежування суспільства за принципом національної належності, прагнучи зробити свої погляди об'єктом уваги громадськості, вчиняючи свої дії, щоб привернути увагу громадськості до певних політичних переконань...вирішив створити організовану групу, щоб у її складі вчинити вбивство", - говориться у підозрі.

Також вказується, що ветеран шукав осіб, які б мали схожі погляди. Вони планували привернути увагу до "націонал-радикальних ідей", що змінило б життя усього суспільства.

Нагадаємо, Павла Шеремета вбили підривом автомобіля вранці 20 липня 2016 року. Слідство тривало 3 з половиною роки.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час спеціального брифінгу у Нацполіції заявили, що вбивство відомого журналіста організовано задля дестабілізації ситуації в Україні. Цей випадок - лише один з багатьох подібних.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?