Слідство з'ясувало, хто організував вбивство сина Соболєва - несподіваний слід
Категорія
Україна
Дата публікації

Слідство з'ясувало, хто організував вбивство сина Соболєва - несподіваний слід

Слідство з'ясувало, хто організував вбивство сина Соболєва - несподіваний слід
Джерело:  online.ua

Прокуратура Києва заявила, що організатором замаху на депутата Київоблради В'ячеслава Соболєва, у якому загинув син чиновника, був уродженець РФ. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

За офіційними даними, найближчим часом 25-річному чоловіку оголосять підозру.

"Причетним до організації злочину слідство вважає 25-річного уродженця Російської Федерації, який залучив у якості виконавця 20-річного колишнього бійця АТО, що мав досвід участі у бойових діях, у тому числі у якості снайпера, та з яким він познайомився в зоні проведення ООС на території Донецької області", - стверджують у прокуратурі.

Слідство з'ясувало, що особиста зустріч щодо "замовлення" пройшла в одного зі столичних ТРЦ. Там снайпер отримав пропозицію про винагороду у 40 тисяч доларів за вбивство посадовця.

Замовник надав кілеру усі дані щодо майбутньої жертви - адреси проживання, спосіб життя. Крім того, саме уродженець РФ надав тому зброю, транспорт та гроші на витрати.

"Свої інструкції щодо організації злочину чоловік надавав виконавцю у месенджері Telegram, а сам напередодні вчинення злочину виїхав за межі України для забезпечення алібі", - додали правоохоронці.

Найближчим часом вирішать питання про оголошення організатора у міжнародний розшук.

Як повідомляв ONLINE.UA, молодика-кілера суд заарештував на 2 місяці без права на вихід під заставу. Рішення прийняли 4 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?