Вбивство сина Соболєва у Києві: суд прийняв рішення щодо кілера
Категорія
Україна
Дата публікації

Вбивство сина Соболєва у Києві: суд прийняв рішення щодо кілера

Вбивство сина Соболєва у Києві: суд прийняв рішення щодо кілера
Джерело:  online.ua

У середу, 4 грудня, Шевченківський районний суд Києва зібрався, щоб обрати запобіжний захід молодику, який застрелив трирічну дитину у центрі міста. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку речниці прокуратури Надії Максимець у Facebook.

За її словами, прокурорська пропозиція жорстка й незмінна. Відомство наполягає на триманні під вартою без застави.

Суд підтримав таку пропозицію. Щловмисник, який обстріляв автомобіль депутата Київської облради В'ячеслава Соболєва, вбивши його сина, проведе під арештом наступні два місяці.

"Саме засідання відбувається у закритому режимі, у зал допущені лише сторони. Таке рішення суд ухвалив перед початком засідання, зваживши на клопотання сторони захисту, а також на те, що відносно підозрюваних наразі здійснюються заходи безпеки", - пояснила Максимець.

О 14:00 починається засідання щодо запобіжного заходу іншому підозрюваному.

Як повідомляв ONLINE.UA, напередодні у вівторок, 3 грудня, обидва підозрюваних отримали підозру у скоєнні тяжкого злочину. Інцидент класифіковано як вбивство малолітньої дитини за замовленням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?