"Слуга народу" буде приймати самовисуванців, але є одне "але"
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" буде приймати самовисуванців, але є одне "але"

"Слуга народу" буде приймати самовисуванців, але є одне "але"
Джерело:  online.ua

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков заявив, що депутати-самовисуванці теоретично можуть увійти до її фракції у парламенті, однак потрібно буде пройти "вхідний контроль", передає ONLINE.UA з посиланням на  "Інтерфакс-Україна".

У Разумкова поцікавилися, чи можуть самовисуванці увійти до фракції "Слуги народу", глава партії відповів, що теоретично так, але це питання поки не обговорювалося.

"Це треба буде обговорювати, зокрема, на фракції. Залежить від того, хто ці люди", - сказав Разумков.

 Він підкреслив, що має бути перевірка таких людей.

"Це може бути за тим самим принципом, як ми відбирали кандидатів від партії на виборах. Можливо, він буде десь видозмінений", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше Разумков поскаржився, що протягом 2 місяців, як президент Володимир Зеленський вступив у свої повноваження, Рада не давала змогу йому проводити ті реформи, які він обіцяв суспільству, та не давала змінювати керівництво у ГПУ та в інших міністерствах.

Як повідомляв ONLINE.UА, Разумков переконаний, що  миру на Донбасі можна досягнути тільки шляхом безпосередніх переговорів з Росією.  На його думку, нормандський формат потребує розширення – туди необхідно долучити США та Великобританію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?