"Слуга народу" хоче "перемішати" своїх депутатів: що це означає
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" хоче "перемішати" своїх депутатів: що це означає

"Слуга народу" хоче "перемішати" своїх депутатів: що це означає
Джерело:  online.ua

Керівництво "Слуги народу" розраховує через 2-3 місяці перемішати групи, на які умовно поділяються депутати від фракції. Такий крок спрямований на те, щоб між парламентарями посилювалися стосунки, передає ONLINE.UA.

Очільник фракції Давід Арахамія у проєкті "Право на владу" заявив, що депутати від "Слуги народу" є доволі різними людьми як за своєю обізнаністю в різних сферах, так і за досвідом, тому серед них часто можуть виникати конфлікти.

"Це не конфлікти, пов'язані з якимись власними інтересами, а просто конфлікти світогляду. Тому ми долучаємо більше людей – когось арбітром, когось медіатором. Так воно більш менш працює", – підкреслив Арахамія.

Він наголосив, що у фракції навіть планують через 2-3 місяці "перемішати" фракційні групи.

"Це для того, щоб у нас міждепутатські стосунки посилювалися. І щоб депутати теж не "бронзовіли" у межах однією субфракції. Це нормально, така демократична практика", - додав голова фракції "Слуги народу".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Зеленський доручив розробити проекти закону  про легалізацію грального бізнесу та видобуток бурштину і прийняти відповідні закони до грудня 2019 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?