«Слуга народу» не хоче виключати з виборчого списку людину Медведчука
Категорія
Політика
Дата публікації

«Слуга народу» не хоче виключати з виборчого списку людину Медведчука

«Слуга народу» не хоче виключати з виборчого списку людину Медведчука
Джерело:  interfax.com.ua

Лідер партії «Слуга народу» Дмитро Разумков не вважає родинні зв’язки достатньою підставою для виключення з виборчого списку кандидатів у депутати бізнесмена Андрія Холодова. Про це він заявив під час сьогоднішнього брифінгу для преси, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « Інтерфакс-Україна ».

Згідно інформації, яку оприлюднили журналісти, Холодов, який займає №22 у партійному списку «Слуги народу», є кумом Оксани Марченко, дружини одіозного політика Віктора Медведчука.

«Наскільки мені відомо, він є кумом Марченко, а не кумом Медведчука, справедливості заради. І ця інформація, на мій погляд, не повинна була бути основоположною для включення або виключення людей зі списку в зв’язку з їх зв’язками з тими чи іншими українськими політиками або тими людьми, які себе такими вважають», – заявив Разумков.

За словами глави політради партії «Слуга народу», рішення про зміну виборчого списку було прийнято внутріпартійною комісією на з’їзді 7 липня. При цьому кандидатура Холодова не розглядалася.

Як відомо, вчора на з’їзді партії «Слуга народу» були виключені з виборчого списку 7 кандидатів: Баланюк Юрій Вікторович (№ 164) – за власним бажанням; Боярчук Роман Михайлович (№ 71); Вітікач Віталій Вікторович (№ 177); Кавун Ольга Олександрівна (№ 78); Коробкова Олена Анатоліївна (№ 31) – за власним бажанням; Соколов Михайло Юрійович (№ 99); Рагімова Анастасія Борисівна (№ 170).

Кандидат від «Слуги народу» Олександр Куницький, який нещодавно підтвердив наявність у нього громадянства Ізраїлю, не був знятий з виборів. За словами самого Куницького, який балотується в народні депутати по одномандатному округу №169 у Харкові, він вже подав заяву до Генерального консульства Ізраїлю в Києві про відмову від ізраїльського громадянства.

Нагадаємо, що сьогодні керівництво телеканалу Медведчука NewsOne оголосило про скасування телемосту з пропагандистами Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?