"Слуга народу" несподівано відкликала законопроєкт про ринок землі
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" несподівано відкликала законопроєкт про ринок землі

"Слуга народу" несподівано відкликала законопроєкт про ринок землі
Джерело:  24 канал

Верховна Рада не розглядатиме законопроєкт про зняття мораторію на продаж землі найближчим часом. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 канал".

За словами народної депутатки від "Слуги народу" Євгенії Кравчук, йдеться про найближчі кілька сесійних тижнів.

Чиновниця пояснила, що розгляд законопроєкту може відбутися у лютому. Наразі парламент отримав тисячі правок, що затягує процес.

"Я можу сказати, коли це може розпочатися — у лютому. Я поки не бачу сигналів, що ми розглядатимемо земельну реформу цього тижня чи на якихось позачергових засіданнях", - стверджує Кравчук.

На її думку, ці правки - "законодавчий спам". Загалом текст документу досягає шести сторінок. Він пропонує зміни у 130 та 131 статті Земельного кодексу. Наразі зареєстровано 4018 правок, обсяг яких сягає 2583 сторінок.

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр розвитку економіки Тимофій Милованов нещодавно розповів про запобіжник, який додали у законопроєкт про ринок землі. За його словами, посадовці встановили мінімальну вартість одного гектару, що не дозволить за копійки викупити ділянки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?