Партія «Слуга народу» оголосила набір кандидатів у депутати: список умов
Категорія
Політика
Дата публікації

Партія «Слуга народу» оголосила набір кандидатів у депутати: список умов

Партія «Слуга народу» оголосила набір кандидатів у депутати: список умов
Джерело:  online.ua

Пропрезидентська партія «Слуга народу» запустила офіційний сайт, на якому оголосила набір кандидатів в депутати в мажоритарних округах на дострокових виборах до Верховної Ради. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт партії.

Як вказано на головній сторінці інтернет-ресурсу, відбір кандидатів триватиме до 2 червня включно. Подача заявок на участь проводиться шляхом заповнення онлайн-форми на сайті партії «Слуга народу».

Бажаючі стати депутатами повинні заповнити про себе анкету. Крім того, необхідно відправити відеорезюме і запропонувати на розгляд концепти трьох законопроектів.

«Кандидат від партії – це порядна людина, яка вміє слухати і розуміти проблеми людей, виконує свої обіцянки. Він патріот, здатний працювати в команді, має лідерські здібності та інтелектуальні якості, він відкритий, вихований, готовий діджіталізувати суспільство і підтримувати курс президента», – пояснюється на сайті.

Крім кандидатів в депутати Верховної Ради, партія «Слуга народу» пропонує всім бажаючим учасником партії займатися волонтерством у штабі, буди членом виборчої комісії або спостерігачем на виборах.

Нагадаємо, що після «феномен Зеленського» призвів до того, що вже четверо відомих українських музикантів оголосили про свій похід у політику.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?