"Слуга народу" планує несподівані зміни - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" планує несподівані зміни - що відомо

"Слуга народу" планує несподівані зміни - що відомо
Джерело:  ua.interfax.com.ua

У партії "Слуга народу" запланували провести оновлення ради організації під час третього з'їзду. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

З відповідним оголошенням виступив заступник лідера однойменної парламентської фракції - Олександр Корнієнко. За його словами, більшість нових кандидатів у раду - чинні народні депутати.

"У нас є керівний орган - Вища рада партії і, як голова партії, я маю намір запропонувати з'їзду оновити його склад, щоб ми далі працювали більш розширеною командою", - пояснив Корнієнко.

Політик наголосив, під час з'їзду планується ухвалити нову редакцію партійного уставу. Він назвав це необхідним кроком напередодні місцевих виборів.

"Ми на місцевих виборах хочемо запобігти появі юридичного бруду і спаму, які були на парламентських виборах... Є підозра, що на місцевих виборах з'являтимуться клони не тільки кандидатів, а й партій", - додав голова "Слуги народу".

Задля боротьби проти подібних випадків розробку уставу передали юристам. Окрім того представники політсили обговорять на з'їзді ідеологію. Обговорення з цього питання триватимуть після на рівні регіонів.

Нагадаємо, попередньо місцеві вибори плануються на осінь 2020 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Олександр Корнієнко оголосив, що "Слуга народу" буде більш ретельно відбирати кандидатів перед виборами, бо на це є час. Перед парламентськими перегонами часу бракувал - це спричинило появу у фракції людей, які не відповідають її цінностям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?