У Зеленського назвали головну проблему зі "Слугою народу"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського назвали головну проблему зі "Слугою народу"

У Зеленського назвали головну проблему зі "Слугою народу"
Джерело:  ua.interfax.com.ua

Заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко розповів про особливості кадрового набору до однойменної партії напередодні парламентських виборів. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

За словами політика процес налагодили з надмірною швидкістю, тож не завжди кандидати відповідали усім необхідним параметрам. Набір відбувався протягом двох тижнів чи одного місяця.

"У нас це все дуже швидко відбувалося і, скажемо так, не завжди за параметрами якимись змістовними, тобто чи готова людина, яка у неї програма. Хоча ми на це звертали увагу і багато майбутніх кандидатів писали нам по 3 законопроєкти. Знову ж таки, треба ретельніше відбирати", - пояснив він.

Корнієнко вважає, що помилки у цьому контексті допустили саме через брак часу.

"Тут у нас є фактично пів року. І цей відбір ми в ідеалі бачимо з березня по липень", - додав він щодо сьогоденної ситуації з місцевими виборами.

Передбачається, що нове всеукраїнське голосування відбудеться восени 2020 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, під час інтерв'ю Олександр Корнієнко розповів, що пропрезидентська фракція планує завершити реформу з децентралізації до початку виборчого процесу. Він пояснив, що останні кроки можуть прийняти у Верховній Раді буквально у вересні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?