Слуга народу прокоментувала візит свого нардепа Шевченка до Лукашенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Слуга народу прокоментувала візит свого нардепа Шевченка до Лукашенка

Слуга народу прокоментувала візит свого нардепа Шевченка до Лукашенка
Джерело:  online.ua

Очільник політичної президентської сили "Слуга народу" Олександр Корнієнко заявив, що політсила вимагатиме пояснень від свого депутата Євгенія Шевченка, який поїхав у Мінськ знайомитися з білоруським диктатором Олександром Лукашенком.

Джерело: "УП"

Як "Слуга народу" реагує на візит Шевченка до Лукашенка

"Народний депутат Шевченко не був делегований фракцією, партією "Слуга народу", Міністерством закордонних справ чи Офісом президента на проведення будь-яких перемовин з офіційними особами Білорусі. Він також не перебуває у складі парламентської делегації до Республіки Білорусь. Відповідно, всі зустрічі, які він проводить чи буде проводити, є його особистою ініціативою. Він діє як приватна особа, а не представник держави. Ми вважаємо, що подібні дії як мінімум порушують порядок реалізації зовнішньої політики в Україні та принцип узгодженості дій всіх гілок влади у міжнародних відносинах", - заявив глава "Слуги народу".

За словами Олександра Корнієнка, фракція вимагатиме від пана Шевченка пояснень після його повернення.

Чому Шевченко поїхав до Лукашенка

Народний обранець Євгеній Шевченко приїхав на зустріч до Олександра Лукашенка у Палац Незалежності в Мінську, а також публічно зізнався, що завжди мріяв про знайомство.

Що важливо розуміти, зустріч відбувається у кабінеті Лукашенка.

Сам білоруський диктатор заявив, що йому приємно познайомитися з нардепом

"Виявляється, є в Україні ще люди, які поважають білорусів".

На що Шевченко відповів, що йому велика честь познайомитися, і він про це давно мріяв.

"Знаю, що відбувається в моїй рідній Україні. Ви знаєте моє ставлення до України - не тільки як президента, а й моє особисте ставлення. Тому дуже важлива ця наша зустріч як такий добрий сигнал.Я сподіваюся, що це буде добрим сигналом, виходячи з того, що я знаю про вас і вашу позицію щодо українсько-білоруських відносин і взагалі стосовно Білорусі", - додав Лукашенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?