У Лукашенка публічно поглузували над США та командою Байдена
Категорія
Політика
Дата публікації

У Лукашенка публічно поглузували над США та командою Байдена

У Лукашенка публічно поглузували над США та командою Байдена
Джерело:  online.ua

26 березня Міністерство закордонних справ Білорусі оприлюднило глузливу заяву, реагуючи на привітання посольства США з Днем волі. Члени команди білоруського диктатора Олександра Лукашенка зазначили, що користуються нагодою, щоб "вибачитись за відсутність поздоровлень з недавнім 160-річчям прийняття Конституції Конфедеративних Штатів Америки, прапор яких як і раніше дорогий багатьом американцям". Білоруські дипломати цинічно заявили, що їм дуже прикро, оскільки сьогодні "американське суспільство глибоко розколоте", передає ONLINE.UA з посиланням на сайт МЗС Білорусі.

"Ми також підтримуємо прагнення американського народу до кращого майбутнього - в цей день і кожен день! Тому вважаємо, що тільки справжній інклюзивний діалог допоможе американській нації об'єднатися в цей складний момент історії. Як безкорисливий жест доброї волі Білорусь, маючи досвід майданчика переговорів в рамках ТКГ, готова запропонувати свої послуги в справі організації такого процесу... Хоча пройшло більше двох століть з моменту проголошення незалежності, останні події в США показують, що боротьба американців за свободу все ще триває", - йдеться в заяві МЗС Білорусі.

Команда Лукашенка також додала, що разом з американським народом з нетерпінням чекає того дня, коли простий американець зможе вільно і безперешкодно прогулюватися біля Капітолію. Окрім того, Мінськ іронічно подякував послу США Джулі Фішер за "неоціненну підказку всьому білоруському народу, коли і яким чином потрібно проводити вибори".

Також білоруські дипломати "приємно вражені" увагою команди Джо Байдена до долі Білорусі.

"Як крок у відповідь ми можемо внести безкорисливий внесок у розвиток сільського господарства Аляски і ефективне освоєння її земель. У зв'язку з цим готові розглянути можливість спільного управління цією територією", - глузливо додали представники Олександра Лукашенка.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно Олександр Лукашенко зізнався, що придивляється до потенційних наступників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?