"Слуга народу" створила коаліцію
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" створила коаліцію

"Слуга народу" створила коаліцію
Джерело:  online.ua

Глава президентської партії Дмитро Разумков заявив, що у Верховній Раді 9-го скликання фракція партії "Слуга народу" діятиме як коаліція, оскільки має в своєму складі більшість нардепів від конституційного складу парламенту, повідомляє ONLINE.UA.

"Оголошую, що зареєстрована депутатська фракція "Слуга народу" налічує 254 народних депутати, що склали більшість народних депутатів від кількісного складу Верховної Ради. Відповідно до Конституції України, вона має права коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді", - заявив Разумков.

Зазначимо, що у Верховній Раді 9 скликання уже створили 5 фракцій і одну депутатську групу.

 29 серпня триває перше засідання Верховної Ради 9-го скликання. Народні депутати проголосували за продовження роботи на засіданні до вичерпання порядку денного першої сесії, який є досить об'ємним і планує низку головних кадрових призначень.

Як повідомляв ONLINE.UA, президентська партія "Слуга народу" пропонує обрати новим прем’єр-міністром Олексія Гончарука. З даною заявою виступив представник президента в парламенті Руслан Стефанчук.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?