У Раду внесли кандидатуру Гончарука на пост прем'єр-міністра
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раду внесли кандидатуру Гончарука на пост прем'єр-міністра

У Раду внесли кандидатуру Гончарука на пост прем'єр-міністра
Джерело:  The Page

Президентська партія "Слуга народу" пропонує обрати новим прем'єр-міністром Олексія Гончарука. З даною заявою виступив представник президента в парламенті Руслан Стефанчук, передає ONLINE.UA з посиланням на "РG".

Він підкреслив, що кандидатура Гончарука вже внесена для включення на голосування.

З-поміж інших кандидатів на посади в новому Кабінеті міністрів — Ірина Венедиктова зі списку "Слуги народу" в якості міністра юстиції, а також Тимофій Милованов як міністр економіки і Оксана Маркарова, яка залишиться міністром фінансів.

Окрім того, запропоновано знову призначити главою Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова. За словами джерел  в "Слузі народу", через це може бути розкол у фракції: "частина людей проти" його кандидатури.

Главою Генеральної прокуратури пропонується призначити Руслана Рябошапку.

Варто зазначити, що наразі не зрозуміло, хто може очолити Міністерство охорони здоров'я. Нинішній заступник голови МОЗ Олег Петренко, якому запропонували цю посаду, відмовився від призначення. Тому "Слуга народу" все ще проводить співбесіди з можливими кандидатами.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Гончарук пообіцяв, що вже наступного року українці зможуть отримувати дешеві кредити під 12-13% у гривні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?