"Слуга народу" відповіла на вимоги відібрати держфінансування в партій
Категорія
Політика
Дата публікації

"Слуга народу" відповіла на вимоги відібрати держфінансування в партій

"Слуга народу" відповіла на вимоги відібрати держфінансування в партій

Глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков відповів на популярну ідею про скасування державного фінансування партій за умов підтримки виборців. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

За словами політика, механізм держпідтримка є механізмом для формування політичної культури у країні.

"Є інші запобіжники, на які треба буде звертати увагу. Тому що в нас дуже часто ці кошти використовувались неефективно. Ми бачили, що під кінець року вони йшли на рекламу, а не на розбудову партійної структури, на навчання своїх однопартійців, на залучення людей до тих чи інших політичних структур", - пояснив він.

Разумков додав, що низка антикорупційних організацій повідомляла про витрати бюджетних коштів на пов'язані з партіями структури та ці випадки викликають питання щодо коректності законодавства.

Слід нагадати, що ініціатива про скасування набула чималої популярності. Відповідна петиція з'явилася на офіційному сайті президента та отримала необхідні 25 тисяч голосів за період близько двох тижнів.

Очільник "Слуги народу" запропонував дочекатися початку роботи парламенту нового скликання, щоб вирішити це питання.

Як повідомляв ONLINE.UA, Разумков раніше виступив із заявою про наміри скоротити чисельність комітетів у Раді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?